Det hele gik app i en højere enhed – 188.056 danskere trænede sammen med Forsvaret

Det hele gik app i en højere enhed – 188.056 danskere trænede sammen med Forsvaret

OPGAVEN
Skab kendskab til forsvarets uddannelser

Vi skulle opretholde et positivt kendskab og kundskab til Forsvaret og Forsvarets uddannelser gennem involvering af målgruppen, trods at der ikke var et aktuelt rekrutteringsbehov. Dernæst skulle vi sikre at fremtidige ansøgere møder de fysiske krav.

STRATEGIEN
Udvikling af en ny service, der giver den brede målgruppe en anledning til løbende at involvere sig i forsvaret
Den strategiske vinkel i kampagnen blev en dokumentaristisk platform, der skulle vise Forsvaret indefra. Med det afsæt udviklede vi en mobil trænings-app, der kunne synliggøre et af de 11 vigtige USP’er der differentierer Forsvaret fra andre uddannelser; ”Fysisk træning er en del af din hverdag”

LØSNINGEN
Trænings-appen ’træn med forsvaret’

Med appen ”Træn med Forsvaret ” som rambuk,  fik vi mulighed for aktivt at fortælle om Forsvaret som en anderledes uddannelse, hvor fysisk træning er en vigtig del af hverdagen.  Vi kunne opsamle målgruppens individ-data og permissions gennem appen og derfra kunne vi have en yderligere dialog og målrette kommunikation til den enkelte modtager. Den samlede og mere nuanceret historie om Forsvaret fortælles med henblik på at motivere fremtidige ansøgere.

Kampagnen lykkedes! Resultater efter 3 uger
• 188.056 downloads af appen – indeks 752 i forhold til målet
• 442 permissions i databasen til videre kommunikation – indeks 1969 i forhold til målet
• 416 unikke brugere gik i dialog med forsvaret via kampagnesitet – næsten dobbelt op i forhold til målet

AWARDS
Kampagnen blev belønnet med 7 awards og 13 nomineringer både nationalt og internationalt for dens strategi, kreativitet og resultater.


Hvis du vil vide mere om vores erfaringer med kundeoplevelser og apps, er du velkommen til at kontakte Maria Furbo på maf@rhg.dk eller +45 28 45 04 11


  • Client Forsvaret
  • Date 10. december 2014
  • Tags App, Award, BTC, Integreret, Kampagne
  • URL View Project

Related Projects